Medicii au anunțat că opt dintre cele 48 de cazuri au avut nevoie de spitalizare.

Numărul cazurilor de gripă a crescut alarmant în Alba

”Dintre cazurile raportate, 47 sunt cu test rapid pentru gripă pozitiv (11 pozitiv tip B şi 36 tip A) şi un caz la care diagnosticul s-a pus clinic”, precizează DSP Alba.

Citește și: Alexandru Rafila a vorbit despre noua subvariantă a SARS-COV-2: ”Nu există date privind o gravitate mai mare a infecţiilor cu aceste tulpini noi”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Numărul infecţii lor acute de căi respiratorii superioare (IACRS) a ajuns în ultima săptămână în Alba la 2898, iar din totalul pacienţilor şapte sunt internaţi.

Au fost înregistrate creşteri şi la pneumonii şi IACRS

În județul Alba au fost înregistrate 48 de cazuri de gripă, în săptămâna 2-8 ianuarie, cu 140% mai mult decât în săptămâna anterioară.

Citește și: VIDEO- Au apărut primele cazuri de Flurona în România! Care sunt simptomele/ „Vorbim despre o simptomatologie zgomotoasă!”

Au fost înregistrate 462 de pneumonie, 57 dintre bolnavi fiind internaţi, iar numărul IACRS este în creştere faţă de săptămâna anterioară cu 26,94%. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si