Close sidebar
Close sidebar

Nuntă de vis la Londra pentru DJ Vanda

Nunta anului in showbiz-ul romanesc a avut loc la Londra! DJ Wanda s-a casatorit cu australianul Karl Katavich dupa un an de relatie, iar ceremonia si petrecerea au fost presarate cu emotii si cu momente hazlii. Prietenii si familia au calatorit mii de kilometri ca sa fie alaturi.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

DJ WANDA: O zi foarte emotionanta pentru mine! Prietenele mele, domnisoarele de onoare chiar mi-au spus ca este o poveste Cinderella. O Cenusareasa moderna si chiar asa este pentru ca am trecut prin foarte multe lucruri si pana la urma totul a avut un happy end. L-am gasit pe acest print calare pe motor de fapt.

Dj Wanda si Karl traiesc de un an o frumoasa poveste de dragoste la Londra, iar nunta si-au dorit-o atipica.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Reporter: Ce ti-a trecut prin cap prima oara cand ai vazut-o pe Wanda? Ti-a trecut prin cap ca intr-un an va fi sotia ta si ca veti sta aici la nunta?

Karl: Nu! Am visat la asta, dar nu am crezut niciodata ca se va intampla. Cu viata ei in Romania si viata mea aici, dar dragostea ne-a adus cumva impreuna. Am facut sacrificii ca asta sa se poata intampla.



Ca inca o dovada a iubirii lui pentru Wanda, australianul Karl a imbracat ia romaneasca si a incins o hora pe strazile Londrei!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI