Rac

Racul trebuie sa aiba la nunta cel mai bun fotograf si oaspetii, in timpul petrecerii, vor trai cele mai speciale si unice momente. Au un respect deosebit fata de traditii, asadar, sa nu te miri daca mireasa din zodia Rac va alege sa poarte rochia de cununie a bunicii sale, iar mirele-Rac ii va oferi cadou alesei sale ceva din bijuteriile familiei.

Leu

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Leii, mari iubitori de sarbatori si petreceri efervescente, cu siguranta se vor distra la maxim la propria nunta. Leul va face atmosfera, va initia karaoke si concursurile neobisnuite.

Fecioara

Fecioarele practice si prudente din fire prefera sa evite festivitatile de mare amploare. Aleg sa organizeze o petrecere mai restransa cu membrii familiei si prietenii cei mai apropiati.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si