Capricorn

Capricornii sunt practici si totodata romantici cand vine vorba de un astfel de eveniment cum este nunta. Reprezentantii acestei zodii iubesc ceremoniile oficiale cu alai de nunta, cu schimbarea inelelor si alte obiceiuri traditionale.

Varsator

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Varsatorii nu sunt pretentiosi la delatii, in schimb pun un mare accent pe starea de spirit a invitatilor la nunta. Considera ca este foarte important sa aleaga invitatii astfel incat toata lumea sa se simta confortabil si sa se bucure de petrecere.

Pesti

Nunta acestor nativi va fi plina de romantism si tandrete. Lansarea de catre miri a porumbeilor, a lampioanelor zburatoare cu dorinta de o viata familiala lunga si fericita – toate acestea sunt caracteristicile distinctive ale nuntii perfecte pentru Pesti.

Sursa: horoscopurania.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si