Close sidebar
Close sidebar

O adolescentă de 17 ani din Argeș s-a sinucis cu doar câteva zile înainte de majorat. Tatăl Antoniei traversează clipe de coșmar: „Te iubesc și te voi urma”

Antonia a plecat dintre noi, iar apropiații ei sunt în stare de șoc. Tatăl său a făcut un anunț șocant pe rețelele de socializare, imediat după ce fata sa s-a stins.

Ana-Maria Costea,

O adolescentă de 17 ani din Argeș s-a sinucis cu doar câteva zile înainte de majorat. Tatăl Antoniei traversează clipe de coșmar: „Te iubesc și te voi urma”

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Antonia, o adolescentă de 17 ani din comuna Mărăcineni din județul Argeș, și-a pus capăt zilelor. Apropiații fetei nu pot explica gestul extrem la care a recurs aceasta. Părinții săi sunt îndurerați peste măsură, deoarece îngerul lor a plecat de pe Pământ.

Citește și: O femeie a murit chiar sub ochii copiilor săi, în seara de Revelion, după ce artificiile i-au rămas blocate în haine

Antonia a fost găsită decedată, în cursul zilei de joi, în locuința sa din Mărăcineni. Părinții adolescentei au împietrit instant atunci când au văzut-o pe fiica lor că zăcea fără viață într-un ștreang improvizat. Ea avea planuri mărețe, își dorea să devină medic.

 

Adolescenta nu a mai putut fi salvată.

Tatăl Antoniei traversează clipe de coșmar

La scurt timp după ce fiica sa a plecat printre îngeri, tatăl Antoniei a postat un mesaj dureros pe rețelele sociale. Bărbatul și-a anunțat prietenii virtuali de pierderea imensă pe care tocmai ce o suferise.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește și: O elevă de 13 ani din Pitești a încercat să-și otrăvească colega. Ce i-a turnat în sticla de suc

„Cu profundă durere sau nemărginită, infinită anunț că ÎNGERUL MEU, ANTONIA astăzi s-a stins. Te iubesc și te voi urma! Nu pot să cred că nu mai ești în viață, Antonia, sufletul meu.

Antonia, copilașul meu, de ce ai ales să mergi atât de repede la Dumnezeu? Ne-ai sfâșiat toate speranțele. Ai spus că alegi medicina că este o meserie ce-ți place. Nu ai mai avut răbdare nici să sărbătorim pe 08.02.2023 majoratul tău. Acum, în loc să fie veselie… ai ales să mergi în cer. TE IUBESC INFINIT indiferent unde-ți va fi SUFLETUL”, a scris tatăl Antoniei.

Diriginta Antoniei a leșinat când a aflat vestea

Antonia era unul dintre elevii model la școala la care învăța. Diriginta ei ținea foarte mult la ea, iar atunci când a aflat vestea șocantă, a leșinat. Era silitoare, avea rezultate foarte bune la învățătură și se pregătea de admiterea la Medicină.

Colegii și profesorii Antoniei o descriu pe fată ca fiind foarte isteață, educată și o prietenă bună.

Citește și: Militar din Dâmbovița, găsit spânzurat în propria locuință

Miercuri Antonia nu s-a prezentat la liceu. Fetei nu îi stătea în fire să lipsească. Cei care au cunoscut-o au aflat mai târziu de ce nu s-a prezentat la școală.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Încă nu se cunosc cauzele sinuciderii, însă ar putea fi vorba despre o decepție în dragoste. Procurorii au început cercetările la liceu și au stat de vorbă cu mai mulți colegi de-ai fetei

Urmează să stabilească care e adevărul motiv al gestului său extrem.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI