Close sidebar
Close sidebar

O adolescenta si-a injunghiat iubitul cu sange rece! Adevaratul motiv pentru care a recurs la un asemenea gest!

Zoe, o adolescenta de 19 ani, si-a injunghiat iubitul dupa ce ar fi sarutat-o impotriva vointei ei. Detalii halucinante.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Fata i-a pus baiatului o perna pe fata in timp ce intretineau relatii intime, sub pretextul ca vrea sa incerce ceva nou, dar adevaratul motiv a fost unul teribil. L-a injunghiat cu sange rece pe motiv ca acesta ar fi vrtusa o sarute impotriva vointei sale. In plus, fata se machiase ca un clown, ceea ce l-a pus pe ganduri pe iubitul ei de numai 18 ani, Kieran.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Autoritatile au gasit in telefonul fetei o poza cu ea murdara de sange, cu descrierea "Crima este ca o punga de chipsuri: nu te poti opri dupa unul singur". Fata a fost condamnata la 11 ani de inchisoare dupa ce judecatorul a respins versiunea povestii ei.
 

Sursa: dailymail.co.uk 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI