O înțepătură de albină i-ar fi putut aduce sfârșitul unui bărbat. Acesta a fost înțepat de insectă, a pierdut controlul volanului și a intrat într-o rigolă. Din fericire, a fost găsit în viață.

Accident rutier după ce a fost înțepat de o albină, la volan

Incidentul rutier a avut loc în Piatra-Neamț, în această dimineață.

Citește și: "Din cauza ei s-a spânzurat" Un bărbat din Iași s-a sinucis după ce a fost părăsit de soție. Cadavrul i-a fost găsit de unul dintre copii

Un bărbat a fost înțepat o albină, la volan

[Sursa foto: ISU NEAMȚ]

În timp ce conducea, un bărbat în vârstă de 76 de ani a fost înțepat de o albină. Șoferul a pierdut controlul volanului și s-a izbit de o rigolă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La fața locului au acționat autoritățile, care au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM cu personal medical. 

Din fericire, bărbatul a fost găsit în viață și transportat la o unitate medicală.

Citește și: Supărat că i s-a spus să meargă la muncă, un bărbat de 52 de ani și-a înjunghiat de mai multe ori mama. Nu s-a oprit decât atunci când o vecină a intrat în casă

Foto simbol- polițist

[Sursa foto: istockphotos]

Ce au transmis autoritățile?

"Prin apel la 112, la ora 09:20, pompierii au fost solicitați să intervină pe strada Aleea Tineretului din municipiul Piatra-Neamț la un eveniment rutier unde un autoturism în care se afla doar conducătorul auto a părăsit partea carosabilă și a intrat într-o rigolă. La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț (o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM cu personal medical).

Cu ajutorul echipamentelor specifice din dotare, pompierii au extras din interiorul mașinii un bărbat de aproximativ 76 de ani. Persoana a fost preluată de echipajul medical SMURD TIM în stare de conștiență, ulterior fiind transportată la spital. Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor", se arată în comunicatul transmis de autorități.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si