Close sidebar
Close sidebar

O angajata de la Penitenciarul Poarta Alba a fost sechestrata de doi detinuti

O angajata a Penitenciarului Poarta Alba a fost sechetstrata, joi, de doi detinuti. Femeia a fost amenintata cu un cutit improvizat, in baia clubului de activitati.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

"În timpul derulării unei activităţi specifice de educaţie cu cei doi deţinuţi, aceştia au devenit violenţi şi ameninţând-o cu un cuţit improvizat au obligat-o să se deplaseze în grupul sanitar al clubului cu intenţia de a o agresa sexual. Acţionând cu tact şi profesionalism, lucrătoarea i-a convins pe cei doi deţinuţi să renunţe la intenţie după aproximativ 10 minute", transmite ANP printr-un comunicat de presă, potrivit gandul.info.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Parchetul de pe langa Judecătoria Medgidia a fost sesizat, iar la nivelul Penitenciarului Poarta Alba a fost demarata o ancheta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI