Close sidebar
Close sidebar

O balta cu namol a devenit cea mai animata statiune din Transilvania! Mii de turisti vin aici pentru namolul de la Figa

O balta cu namol in care pe vremuri se scaldau bivolii s-a transformat in cea mai animata statiune turistica din Transilvania. Mii de turisti ajung saptamanal la Baile Figa.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

In urma cu cativa ani in acest loc era doar o balta de namol. Autoritatile locale au profitat de potentialul turistic al zonei si au dezvoltat aici o adevarata statiune turistica. Acum sunt sapte piscine si multe locuri de distractie. 

Nicolae Moldovan- primar Beclean:  "Veneau ad-hoc din satele de langa Baile Figa si faceau aceste cure. Printre bivoli, printre alte animale”. 

Namolul de la Figa e vestit in toata tara! Daca pe vremuri doar bivolii se scaldau in el, acum turistii se inghesuie la tratamentele cu namol. Doamnele din imagine si-au facut abonament pentru lunile de vara!
 
Tratamentul este personalizat in functie de nevoile fiecaruia.
Important este sa fie recomandat de un medic.

 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

INVESTITIE EXEMPLU

Pentru baza de agrement care are terenuri de tenis si de fotbal si o zona de masaj, primaria a alocat pana acum 100 000 de euro din fonduri europene si din bugetul local. Investitia s-a dovedit un succes, pentru ca turistii sunt din ce in ce mai multi la Baile Figa.



 Statiunea e mai ales pe placul celor mici- pe langa terenuri de joaca, exista tobogane mari si mici!
 


Nicolae Moldovan- primar Beclean: "O familie daca vine pentru copii e gratuit si parintii daca insumez intrarea e cat o intrare a unei singure persoane in alte locuri”.

Mai exact, copiii pana la 7 ani au intrare gratuita iar un adult plateste doar 15 lei pentru o zi intreaga de balaceala. Banii incasati intra in bugetul primariei. Cat despre cazare, nici ea nu e scumpa.

O casuta aflata in apropierea strandului se poate inchiria cu 90 de lei pe noapte pentru intreaga familie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI