Close sidebar
Close sidebar

O banda de hoti a pus pe jar autoritatile din Timis. Talharii au o predilectie pentru magazine alimentare, insa nu prea au indemanare!

O banda de hoti ii tine cu sufletul la gura pe patronii mai multor magazine din Timis! Indivizi mascati dau tarcoale alimentarelor dupa lasarea intunericului si dau spargere dupa spargere. Patru lovituri intr-o singura saptamana!

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Hotii, patru la numar, mai mult se fac de rusine. Echipati ca-n filme si pusi pe furat raman in fata usii, ca in fata unui zid de netrecut. 
 
Patronul are toate motivele sa-si ia masuri suplimentare. Banda de hoti filmata cum da tarcoale e banuita ca sparge magazin dupa magazin, in toate localitatile vecine. Deloc inspirati, hainele i-ar fi dat de gol pe infractori.
 
 
Ultima spargere a fost data in alimentara unui primar, pe care hotii l-au saracit cu bunuri in valoare de 17 mii de lei.  Pana acum, politistii au deschis trei dosare penale pentru furt calificat si unul pentru tentativa de furt. 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI