Close sidebar
Close sidebar

O barcă condusă de o femei drogată s-a răsturnat la Galați, în Dunăre. Doi copii minori se aflau la bord

Polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Galați – Biroul Transporturi Navale Galați au fost sesizați miercuri seara prin intermediul unui apel la 112 că o barcă s-a răsturnat pe fluviul Dunărea, iar persoanele care se aflau în această ambarcațiune se află în apă. În urma verificării cu aparatul drugtest, femeia care conducea barca a ieșit pozitivă la consumul de substanțe interzise.

Maria Stiuca,

O barcă condusă de o femei drogată s-a răsturnat la Galați, în Dunăre

[Sursa foto: Pexels]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O ambarcațiune la bordul căreia se aflau șase adulți și doi copii s-a răsturnat în Dunăre. În urma verificărilor polițiștilor, femeia care conducea barca a ieșit pozitivă la consumul de substanțe interzise.

Barcă condusă de o femeie drogată, răsturnată în Dunăre

Autoritățile au transmis că, la data de 27 august 2023, în jurul orei 20.27, polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Galați – Biroul Transporturi Navale Galați au fost sesizați prin intermediul unui apel la S.N.U.A.U. 112, despre faptul că, pe fluviul Dunărea, o barcă s-ar fi răsturnat, iar persoanele care se aflau în această ambarcațiune s-ar afla în apă.

Citește și: Acțiune de amploare pentru siguranța traficului rutier în județul Constanța. Au fost efectuate aproape 4000 de testări pentru alcool și substanțe psihoactive

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

În urma verificărilor preliminare făcute de echipa operativă care s-a deplasat la locul menționat, respectiv mila marină MM 76, cunoscută și sub numele de Cotul Pisicii, s-a stabilit faptul că o ambarcațiune de agrement, condusă de o femeie, de 37 de ani, din municipiul Galați, în care se aflau 6 adulți și 2 copii minori, de 9, respectiv 10 ani, s-ar fi răsturnat în fluviul Dunărea, pe fondul manevrării greșite.

Persoanele de la bord purtau veste de salvare și au reușit să ajungă pe malul tulcean.

Femeia, testată cu etilotestul și cu drugtest-ul. A ieșit pozitivă la consumul de substanțe interzise

Conducătoarea bărcii, deține permis de conducere ambarcațiune clasa D și a fost testată cu aparatul etilotest, dar și cu drugtest-ul. S-a stabilit faptul că aceasta nu a consumat alcool, însă, a ieșit pozitivă pentru consumul de substanțe interzise, respectiv pozitivă la substanța Benzodiazepan.

A fost condusă la Spitalul Județean Clinic de Urgență Galați Sf. Apostol Andrei, unde i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive. 

Citește și: Moartea lui Evgheni Prijogin, confirmată în urma unor analize genetice. Anunțul Comitelului rus de anchetă: identitățile celor zece victime corespund pasagerilor de pe listă

S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unei nave de către o persoană care se află sub efectul unor substanțe psihoactive, faptă prevăzută și pedepsită de art. 5 alin. 1 din Legea 191/2003, privind infracțiunile la regimul transportului naval, precum și pentru vătămare corporală din culpă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI