Politistii care ancheteaza acest caz spun ca de producerea accidentului se face vinovat soferul autobuzului, cel care a plecat din statie fara sa se asigure ca toti pasagerii au coborat in siguranta. "Din primele cercetari efectuate de politisti s-a ajuns la concluzia ca un barbat de 54 de ani, din Zalau, in timp ce conducea autobuzul a oprit in statia semnalizata corespunzator, iar la punerea in miscare nu s-a asigurat ca toti pasagerii au coborat si a inchis usile.

O femeie de 80 de ani, din Maramures, a fost surprinsa de inchiderea usilor, a cazut pe partea carosabila, fiind acrosata si cu roata din dreapta spate a autovehiculului. In urma impactului a rezultat ranirea grava a femeii", scriu cei de la IPJ Salaj intr-un comunicat dat presei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Soferul a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. In aceste momente politistii continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de vatamare corporala din culpa. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si