Close sidebar
Close sidebar

O batrana de 80 de ani si fiul ei, nevoiti sa locuiasca in holul unui bloc! Au fost evacuati de unde stateau, iar acum risca sa ajunga in strada

De cateve zile o batrana de 80 de ani si fiul ei sunt nevoiti sa locuiasca in holul unui bloc din cartierul buzoian Obor. Au fost evacuati dintr-o camera in care au locuit cu chirie, iar acum risca sa ramana in strada.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cu o canapea, un frigider vechi si cativa saci cu lucruri. Cu atat a ramas sarmana batrana pe casa scarii! Vaduva si cu un fiu in varsta de 49 de ani bolnav, bunica Tudorica s-a trezit peste noapte ca traieste un cosmar.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Batrana are o pensie de urmas de 700 de lei, iar fiul sau este somer si are dreptul doar la o masa pe zi la Cantina de Ajutor Social. Pentru a nu ajunge sub cerul liber cei doi au ramas cu mobila pe scara.Singurul lor noroc este ca blocul respectiv are grupuri sanitare comune.

Intre timp, cei de la asociatia de proprietari incearca sa gaseasca o modalitate prin care sa ii impace si pe locatari, dar sa gaseasca o solutie si pentru familia evacuta.

Lunar, batrana si fiul ei plateau 400 de lei proprietarului pentru a locui intr-o camera. Ei spera sa isi gaseasca mai repede o noua locuinta unde sa stea tot cu chirie.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI