Close sidebar
Close sidebar

O batrana din Alba Iulia, inselata de un barbat care a pretins ca e atasatul diplomatic al Germaniei in Romania

O femeie in varsta de 69 de ani din Alba Iulia a fost inselata de un barbat necunoscut, care s-a prefacut a fi atasatul diplomatic al Germaniei in Romania si care a sunat-o pe motiv ca fiica sa a avut un accident in Germania si are nevoie de bani, batrana dandu-i necunoscutului peste 10.000 de lei.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, o femeie in varsta de 69 de ani, din Alba Iulia, a fost contactata in aceasta saptamana de catre un barbat care a pretins ca este atasatul diplomatic al Germaniei in Romania si care i-a spus ca fiica sa a provocat un accident rutier, pe teritoriul Germaniei, soldat cu ranirea unui copil.

in acest context barbatul i-a solicitat femeii suma de 7.000 de euro, suma necesara pentru incheierea unui acord de impacare intre fiica acesteia si familia copilului ranit.

Femeia a dat crezare celor spuse de barbat, i-a comunicat adresa de domiciliu, iar la scurt timp, la usa ei s-a prezentat un barbat de aproximativ 30 de ani, caruia i-a dat suma de 10.600 lei.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Ulterior, femeie si-a dat seama ca a fost inselata si s-a prezentat, miercuri, la Poliţie.

In ultimele zile Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizata de alte trei femei din municipiul Alba Iulia cu privire la fapte de tentative de inselaciune, prin metoda ”accidentul”, insa in aceste cazuri, calitatea invocata de escroci a fost cea de procuror.

In toate cele patru cazuri semnalate, poliţistii continua cercetarile in vederea identificarii autorilor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI