Close sidebar
Close sidebar

O bucuresteanca este singura castigatoare la Loteria Bonurilor! A incasat 1 milion de lei!

Loteria bonurilor fiscale a carei extragere a avut loc pe data de 17 aprilie a facut extrem de fericita o bucuresteanca, ea fiind singura castigatoare.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Bonurile desemnate castigatoare au fost cele din 18 martie, cu o valoare de 615 lei. Timp de 30 de zile cei de la FISC au asteptat ca oamenii sa vina sa depuna bonurile castigatoare. Daca numarul bonurilor depuse este mai mic sau egal cu 100, acest premiu se impartea intre castigatori. Daca numarul este mai mare de 100, atunci se mai face inca o extragere din care sunt desemnati cei 100 de castigatori.

Ei bine, de data asta, o singura bucuresteanca a fost cea care a depus bonul castigator la FISC, astfel ea incasand singura premiul de un milion de lei pus in joc.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii sunt prea speriați să deschidă mormântul primului împărat al Chinei. Ce au aflat când au citit cronicile istorice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI