Maria Calin-bunica: Este foarte greu cand o mama nu isi aduce aminte de copilul ei pe care ea l-a facut, eu am avut 7 copii dar nu i-as fi lasat. Dar ea nu se intereseaza. Cateodata cand sunt bolnava ma gandesc cu cine o sa il las?

Bunica Maria, care vineri a implinit 71 de ani, se intreaba cat o vor mai duce puterile pentru a-si creste nepotul.

Daniel este clasa a 6-a si a ajuns in grija batranei de cand avea doar 2 ani. Parintii baiatului s-au separat, iar mama si-a abandonat copilul. Din cand in cand tatal copilului mai da un telefon, lucru care-l face pe Daniel sa tresara de bucurie.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Daniel, nepot: Mai fac si eu cateva prostioare, ma mai cearta. Ti-e dor de mama, de tata? De mama nu prea, in special de tata. Suna aproape in fiecare zi, cam de 5 ori pe saptamana.

Batrana se descurca greu cu nepotul. Cheltuielile sunt mari, iar ea are o pensie de numai 500 de lei: bani care ar trebui sa-i ajunga pentru mancare, rechizite si haine.

De medicamente nici nu se mai pune problema: bunica a renuntat demult sa mai dea banii pe ele.

Anul acesta Daniel a mers la scoala cu incaltari primite, dar toate sunt cu cateva numere mai mari.

Ca sa faca fata saraciei, batrana si-a plantat in gradina legume si fructe. Doar asa  are ce pune pe masa cand ii vine  nepotul de la scoala.

- La nepot ii place supa de pastai..

cred ca de aia a pus bunica atatea pastai... Da, si in spate sunt multe.

Pentru aceasta poveste impresionanta, statul n-are nimic de oferit.  Conform legii, pensia bunicii nu este suficient de mica pentru a putea primi ajutor social.

Asadar, singura speranta a batranei Maria sunt oamenii cu suflet. Daca vreti s-o ajutati pe ea si pe nepotul ei, puteti sa ne scrieti pe adresa redactiei [email protected].


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si