Close sidebar
Close sidebar

O clipa de neatentie i-a costat scump! O familie din Oltenita si-a pierdut fetita de doar trei ani! Cand au gasit-o salvatorii, era prea tarziu!

Neglijenta de care au dat dovada, cand ar fi trebuit sa nu isi scape copila din ochi, ii va urmari toata viata pe doi parinti din Calarasi. Fetita in varsta de doar 3 ani a iesit din curte si dusa a fost. Cu orele au cautat-o salvatorii, dar cand au gasit-o era prea tarziu.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Copila frumoasa pe care rudele o plang acum era cu ore-n urma lasata nesupravegheata! Cand a iesit prin gardul casei, ambii parintii erau acasa. 
 
 
Cand au realizat ca fetita lipseste, rudele au sunat ingrijorate la 112. In cautarea ei, au plecat imediat pompierii, politistii si jandarmii.
 
 
Salvatorii n-au reusit sa ii dea de urma pana in aceasta dimineata... Cand cautarile lor s-au incheiat tragic.  
Politistii au deschis dosar penal pentru moarte suspecta si ii vor audia pe parintii micutei. Nu e exclus ca acestia sa fe acuzati de neglijenta.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI