Close sidebar
Close sidebar

O comuna intreaga din Cluj, terorizata de o banda de hoti. Le aplica spray paralizant animalelor din gospodarii si le fura

Le vin de hac cu spray paralizant si le fura din curtile oamenilor! Asa opereaza o banda de hoti intr-o comuna clujeana, de unde a furat pana acum zeci de porci vitei si pasari.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cu spray paralizant actioneaza mai nou hotii de animale. Fie ei porci, vitei sau pui toti sunt redusi la tacere  in acelasi fel.

Un sat intreg e terorizat! Banda de hoti le fura  peste noapte animalele din gospodarie. Dupa ce le lesina cu ajutorul spray-ului, le baga in masini si dispar. 

"Nu fac nicio galagie nici gainile nici porcii"

"Au taiat sarma asta care tine plasa pe ea, a tras plasa jos si a trecut peste. Aici undeva au tras masina, au incarcat si au disparut"

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Doar intr-o singura noapte din aceasta ograda au disparut zeci de animale: 2 porci, 30 de gaini si un vitel, care valoreaza in total peste 3500 de lei.

Barbatul nu este singurul pagubit. Pe aceeasi strada mai multe gospodarii au fost golite de tot.

"34 de pui. Pai cand ma duc cotetul gol, ma duc in sura, toate intoarse pe acolo"

In unele curti, hotii au intrat chiar de mai multe ori, desi proprietarii nu adormisera inca. Cu televizorul aprins, nimeni n-a auzit nicio miscare in curte. 

Oamenii din Salistea Noua asteapta acum ca politia sa-i gaseaca pe hoti. Dar pana atunci, satenii au luat masuri.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI