Close sidebar
Close sidebar

O cunoscuta cantareata din Romania, in coma! A pierdut 2.5 litri de sange

Cantareata Maria Andria a dezvaluit clipele de cosmar prin care a fost nevoita sa treaca in urma unor interventii chirurgicale. Artista a mers la medic sa-si scoata polipii, iar in acel moment, medicul ar fi decis ca este cazul sa-si rezolve si o problema estetica.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Asa ca a supus-o la doua interventii chirurgicale in acelasi timp, operatia de polipi si rinoplastie. Cand spera ca toate problemele ei se rezolva, atunci a inceput calvarul.
in urma interventiei, operatia nu a reusit. I-a fost distrus tot cartilajul osos, iar nasul la care visa, nici nu mai exista.

Ba mai mult, la doar o zi de la interventia nereusita, medicul a externat-o din spital si i-ar fi spus ca dupa doar doua saptamani poate sa-si reia activitatea si sa filmeze videoclipul piesei Love in Dubai.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Ajunsa acasa, s-a trezit cu o hemoragie ingrozitoare in urma careia a pierdut 2, 5 litri de sange.  si-a sunat medicul sa il anunte ca este in stare grava, dar el i-ar fi spus sa stea linistita ca asa se intampla dupa interventie. intr-o secunda a simtit ca este la un pas de moarte, din fericire pentru ea, pe ultima suta de metri a apucat sa-si sune sora, iar aceasta a gasit-o intr-o balta de sange.

A fost dusa de urgenta la spital, dar medicii nu i-au mai dat sanse de viata, scrie spynews.ro.

"Mi-am luat adio de la familie, nu stiam daca o sa mai traiesc dupa operatie. Doar Dumnezeu m-a ajutat sa rezist interventiei." a declarat artista. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI