Close sidebar
Close sidebar

O elevă din Argeș a fost bătută cu sălbăticie de o altă colegă. Totul s-a petrecut într-o tabără

Părinții unei eleve din Argeș fac declarații șocante despre clipele prin care a trecut fiica lor. Ea a fost bătută cu pumnii și picioarele de o altă colegă, în tabără.

Diana Bostan,

Elevă bătută într-o tabără

[Sursa foto: iStock]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Părinții unei eleve din Argeș au povestit pentru Acces Direct cum fiica lor a venit cu gura spartă din tabără, din Polonia.

Citeste si: O elevă a fost lovită, scuipată și umilită de o gașcă de fete. Minora a fost filmată până s-a prăbușit la pământ

Profesorii nu au intervenit între cele două eleve

Totul ar fi pornit de la un story pe instagram, pe care tânăra ar fi vrut să-l facă. Moment în care a fost luată la bătaie de o colegă mai mare.

Citeste si: Un tânăr a fost hărțuit și următit de trei bărbați aflați în trafic

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

”Erau în parcarea hotelului. Fata a vrut să facă un story, iar în cadru a venit o colegă mai mare. A lovit-o în gură, în umăr, la sâni, unde a nimerit cu pumnii și picioarele. Avea gura spartă”, a spus mama ei despre ce s-a întâmplat.

Mama cere dreptate pentru fiica sa

Mama fetei a povestit pentru Acces Direct cum profesorii în loc să intervină, i-au luat telefonul din mână și au șters filmările în care mai mulți profesori apar consumând alcool.

Citeste si: O ieșire banală la bowling a devenit un adevărat coșmar pentru doi români. Unul dintre ei a ajuns în scaun cu rotile, celălalt condamnat

”Bataie, pumni și picioare. Avea gura spart(...) Să se facă dreptate, fiecare profesor să răspundă că n-au avut grijă de ei, iar fata respectivă care a bătut-o să răspundă penal”, a mai zis mama ei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI