Close sidebar
Close sidebar

O familie din Iasi si-a construit o casa fara colturi. Costurile domului sunt mult mai mici in comparatie cu o casa normala

Visati la o casa care sa atraga toate privirile si pe care sa o puteti construi intr-o luna, cu bani putini? Pare de domeniul fantasticului, dar o familie din Iasi chiar locuieste intr-un astfel de OZN.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

De la departare, chiar zici ca-i farfurie zburatoare... n-are colturi, dar are- in schimb- atatea geamuri ca pare sa ia toata lumina!

-Sus e un observator, 360 de grade... Si vedeti tot orasul. Tot orasul, da.
Ceea ce seamana cu locuinta unor martieni este de fapt casa unei familii cu doi copii din Iasi!

 ROXANA LUPULEASA- PROPIETAR -  Pe exterior e putin extravagant, putin exotic, dar interiorul e o casa obisnuita.

Sotii Lupuleasa marturisesc ca acum cateva luni, cand au luat decizia sa-si construiasca o casa, n-aveau in minte asa ceva. Arhitectul la care au apelat insa le-a prezentat niste avantaje care aveau sa le schimbe parerea complet:

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

RADU LUPULEASA- PROPIETAR -  Costurile sunt undeva la 45%-50% fata de o casa normala si usor de realizat, intr-o luna si jumatate a fost realizata.

Domul este construit pe o structura de lemn cu conectori din titan si aluminiu. Neavand colturi, caldura se raspandeste mai repede decat ar face-o intr-una obisnuita.

ROXANA LUPULEASA- PROPIETAR- In momentul de fata, incalzirea functioneaza doar la parter. Desi avem calorifere, ele nu functioneaza pentru ca nu avem nevoie.

Intr-o luna rece, factura nu sare de 250 de lei. Alte beneficii ale domului?

- Fiind in varful dealului, vantul bate foarte tare, iar tipul asta de constructie este rezistenta la vant si la cutremur.

In 90 de metri utili la baza si 65 la etaj, domul cuprinde un living, bucatarie, doua bai si trei dormitoare!.

Domul are o garantie de 75 de ani. I-a costat pe sotii Lupuleasa aproximativ 60 000 de euro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI