Close sidebar
Close sidebar

O fata sarmana din Brasov a fost violata de un derbedeu, langa un container de gunoi! Barbatul a ademenit-o spunandu-i ca ii va da haine

O fata saraca din orasul Rupea, judetul Brasov, a fost obligata sa intretina relatii sexuale in conditii absolut inumane de care un barbat cu antecedente penale.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Totul s-a intamplat in dimineata zilei de 5 februarie. Tanara a fost ademenita de acest derbedeu, care i-a promis ca ii va da cateva haine pentru familia ei. Fiind saraca, fata a acceptat sa mearga cu el.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Potrivit prim-procurorul Cristina Cardasol de la Parchetul Judecatoriei Rupea, principalul suspect are 25 de ani: "Acesta a determinat-o pe persoana vatamata, o minora, sa il insoteasca intr-un cartier de la marginea orasului.

S-au oprit langa niste containerele pentru gunoi si acolo a obligat-o sa intretina relatii sexuale. Fetei i-au fost provocate leziuni vindecabile in cel putin 11 zile de ingrijiri medicale".

Minora era virgina si s-a ales cu trame pe viata. Barbatul este recidivist si a comis mai multe infractiuni, scrie mytex.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI