Femeia a fost șantajată de către bărbat cu poze indecente, iar aceasta a fost nevoită să plătească o sumă uriașă pentru a nu face publice pozele. Bărbatul i-a cerut suma de 20.000 de lei.

Citește și: O prezentatoare de la BBC Sport, expusă indecent pe Tinder și alte site-uri de întâlniri- FOTO

„Bărbatul de 33 ani a fost depistat pe sensul de ieşire din ţară în P.T.F.

Borş. În continuare, la PTF Borş s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale – Poliţia Câmpulung Moldovenesc, ocazie cu care mandatul de aducere a fost pus în aplicare. Faţă de bărbatul de 33 ani a fost continuată urmărirea penală şi dispusă reţinerea acestuia pe o perioadă de 24 de ore, după care a fost pusă în mişcare acţiunea penală şi prezentat Judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc, care a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile”, a arătat sursa citată.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În urma perchezițiilor, mai multe telefoane mobile au fost ridicate, fiind cele unde erau probele. Fenomenul se aseamănă mult cu cel specific metodei Loverboy.

Citește și: O polițistă a fost transformată în damă de companie fără să știe. „Ofer partide amoroase”

O prezentatoare de la BBC Sport, expusă indecent pe Tinder și alte site-uri de întâlniri 

O jurnalistă de la postul britanic de stat BBC, Emma Jones, a descoperit că i-a fost furată identitatea în mediul online.

Fotografiile cu ea erau publicate pe „site-uri "X-rated" și oamenii credeau că își dorește aventuri extraconjugale.

Emma Jones, o prezentatoare de la postul  BBC Sport, a descoperit mai multe fraude online cu identitatea ei. Persoane necunoscute au folosit fotografiile ei pentru a atrage click-uri și persoane pe site-uri de întâlniri.

Citește și:  Soțul polițistei care a participat la orgiile din secție nu știa de aventurile ei cu cei 6 ofițeri

În postările  distribuite de Emma Jones pe Instagram, ea le-a mărturisit celor 377.000 de urmăritori ai săi că nu era de fapt ea în spatele profilurilor din Tinder, potrivit  Metro.co.uk.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si