O adevărată tragedie s-a produs, luni, într-un bloc din sectorul 6 al Capitalei, pe strada Nicolae Oncescu din Capitală. O femeie a fost stropită cu benzină și apoi incendiată. Tragedia a fost semnalată printr-un apel la 112.

UPDATE: Din primele informații, femeia ucisă este Liliana Popa,  avea 54 de ani și era președinta asociației de locatari unde s-a produs incidentul dramatic.

Totul a început cu un scandal între femeie și agresor. Acesta ar fi lovit-o pe victimă și apoi ar fi turnat cinci litri de benzină pe ea și i-a dat foc. Femeia de serviciu a asistat la toată scena. Agresorul, care ar fi nepotul victimei, a fugit de la locul tragediei. 

Femeia incendiată în scara blocului

Femeia incendiată în scara blocului

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

El a fost prins de polițiști și dus la Secția 25 pentru a fi audiat. A fost deschis un dosar pentru omor calificat prin cruzime.

Incidentul s-a produs într-un bloc din Sectorul 6

Cel care a făcut descoperirea în scara blocului a sunat imediat la 112.

”La data de 06 noiembrie 2023, în jurul orei 08.30, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 20 Poliţie, a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că în scara unui bloc din Sectorul 6, o femeie ar fi fost stropită

cu benzină şi i s-ar fi dat foc”, anunţă Poliţia Capitalei.

Citește și: Dublă crimă la Botoșani. O femeie și fiica ei de 14 ani au fost găsite fără viață într-o casă incendiată. Principalul suspect este tatăl copilei

Incidentul a avut loc într-o scară de bloc

Incidentul a avut loc într-o scară de bloc

[Sursa foto: Pexels.com]

Poliția și pompierii au intervenit de urgență

Polițiștii s-au deplasat în cel mai scurt timp la locul tragediei și au demarat procedura de stingere a focului.

”În urma deplasării la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă. Totodată, aceştia au procedat la stingerea focului cu extinctoarele din dotare până la sosirea pompierilor”, mai arată comunicatul Poliţiei Capitalei.

Citește și: VIDEO- Copil de 1 an și 5 luni strivit de mașina poliției, la Brăila. Agenții nu l-au observat și l-au accidentat mortal

Poliția a intervenit la locul tragediei

Poliția a intervenit la locul tragediei

[Sursa foto: Poliția Capitalei]

Femeia a decedat

Din păcate, femeia incendiată a murit, nu a mai putut fi salvată. Un echipaj SMURD nu a putut decât să constate decesul victimei.  

”În vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti împreună cu Serviciul Omoruri”, precizează poliţiştii.

Trupul neînsufleţit a femeii va fi transportat la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei. Urmează să fie investigat modul în care femeie și-a pierdut viața.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si