Close sidebar
Close sidebar

O româncă a născut, apoi și-a băgat copilul în pungă. Imediat a sunat la 112: „N-am făcut o crimă”

O femeie, din Constanța, a dat naștere unui copil apoi l-a pus într-o pungă. Mama bebelușului a sunat și la 112 și a anunțat abandonul.

Georgiana Balaban,

Caz șocant în Constanța.

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un caz neașteptat a avut loc în Constanța. O femeie a decis să-și abandoneze bebelușul după naștere. Ea a născut singură în curte și apoi l-a pus pe cel mic într-o pungă. Tot ea a anunțat și autoritățile.

Citeste si: În primele trei luni din 2021, 106 copii au fost părăsiți în maternități și unități sanitare

Caz șocant în Constanța

Scenele uluitoare au avut loc într-o gospodărie din Constanța. O femeie a apelat la o faptă îngrozitoare după ce a născut singură în curte. Ea a încercat să scape de bebeluș și l-a pus într-o pungă. Apoi a anunțat la 112 că a găsit un nou-născut în grădina casei. Femeia a fost luată la întrebări de către organele legii, iar apoi ea a recunoscut că se face vinovată pentru cele întâmplate.

Conform observatornews.ro, femeia are 38 de ani și are acasă trei copii. Ea se descurcă foarte greu cu minorii și abia are să le ofere hrană de pe o zi pe alta. Femeia a încercat să ascundă ultima sarcină de soțul ei și astfel a recurs la gestul necugetat.

„Poliţia şi-a dat seama şi m-a luat la secţie şi mi-a spus: Spune adevărul că nu-ţi facem nimic.

Am spus tot adevărul că am născut acasă”, a mărturisit ea.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Răsturnare de situație! Ce au descoperit medicii pe trupul fetiței de 2 ani din Iași care a decedat. Mama micuței, principalul suspect

O femeie a încercat să scape de bebelușul ei.

[Sursa foto: PixaBay]

În prezent, ea dorește să-și recupereze fiul și zice că și soțul ei vrea acest lucru.

Bebelușul aflat în pungă a fost imediat dus la spital pentru îngrijiri medicale.

Citeste si: Cel mai tânăr pacient internat cu COVID-19 la Iaşi este un bebeluș de 13 zile

„N-am făcut o crimă, n-am omorât pe nimeni. Vreau să-mi iau copilul înapoi pentru că şi soţul vrea”, a mai spus ea.

Constănțeanca este cercetată penal sub aspectul săvârșirii de rele tratamente. „Nou născutul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii de rele tratamente aplicate minorului”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Citeste si: Caz revoltător! Un bebeluș din Drobeta Turnu Severin, separat de părinți timp de șase luni: „Pur şi simplu ne-a fost luată”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI