Jennifer Ashwood are 31 de ani este din Camborne, Anglia si mai are o fata de opt ani. Femeia nu a stiut ca s-a nascut cu doua utere, pana in a 20-a saptamana a sarcinii cu gemeni, cand a mers la o ecografie de rutina. Medicii spun ca sansa ca femeia sa ramana insarcinata in acelasi timp in ambele utere este extrem de rara si au estimat ca doar o data la 500 de milioane de sarcini se poate intampla asa ceva.

"Ridicol de rar.", a spus proaspata mama, care a adus pe lume o fata si un baiat, perfect sanatosi.

Medicii au intervenit cu o cezariana in saptamana 34 de sarcina si au crezut ca vor sectiona ambele utrere, insa au fost surprinsi sa vada ca reusesc sa scoata bebelusii prin aceiasi sectionare pentru ca uterele erau asezate in forma de inima si aveau cervixul comun. Sotul lui Jennifer, Andrew House este foarte mandru de cei doi bebelusi ai sai si considera ca au avut parte de un miracol. "Sa ai doua utere este o raritate, dar sa fie cate un ovul in fiecare, sa fie fertilizare amandoua in acelasi timp si fiecare ovul fecundat sa se dezvolte normal este chiar un miracol.", a spus mama celor doi gemeni.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Bebelusii au putut sa fie luati acasa dupa doar doua saptamani de la nastere, iar parintii lor sunt fericiti ca micutii sunt sanatosi. Piran si Poppy ai tin foarte ocupati pe parintii lor, iar sora lor, Millie incearca sa se obisnuiasca cu ideea ca are doi frati gemeni pentru ca ea si-a dorit doar unul.

sursa: thesun.co.uk

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si