Potrivit adevarul.ro, Ionela Chihaia sustine ca medicul Silvia Baican nu i-a facut chiuretaj deoarece nu era asigurata si nici nu si-ar fi permis sa plateasca procedura. Asta in conditiile in care, femeia avea o sarcina oprita din evolutie si avea dureri.

Pacienta sustine ca a fost data afara din spitalul in care fusese internata si ca nu a fost tratata pentru durerile pe care le avea.



"După primul ecograf mi-au spus că trebuie să fac chiuretaj să nu dau în septicemie, dar de făcut nu mi-au făcut nimic. Marţi seara, o asistentă medicală a ţipat în salon. «Voi, fetelor staţi ca nişte nesimţite, fără bani în buzunar şi fără asigurarea plătită şi veniţi aici să vă îngrijim pe banii noştri? Voi ştiţi cât costă o cameră de spital? Este două milioane jumate. Voi cum vă permiteţi să veniţi ca nişte nesimţite fără bani». Eu i-am spus că nu are oricine posibilitatea să plătească asigurarea şi a doua zi la ecograf, după ce a văzut din nou că fătul este mort, doctoriţa Baican a reluat discuţia ”, a spus pacienta.


„Mi-a spus: «Cum îţi permiţi să-i spui doamnei asistente că nu ai bani, dar cum poţi să vii la spital degeaba, fără bani? Tu chiar eşti nesimţită. Te rog să pleci afară din spital, că altfel chem poliţia.
Adică noi suntem proştii tăi să-ţi facem investigaţii degeaba?». A zis că dacă vreau tratament să dau 10 milioane să vadă cum merge situaţia
”, arată Ionela.

Tanara a mai spus ca doctorita ar fi bruscat-o si ar fi dat-o afara din spital. Conducerea Spitalului din Pascani sustine insa ca pacienta a refuzat diagnosticul pus si sa faca chiuretaj:  „Pacienta nu a crezut diagnosticul a trei medici, la două ecografe.
Tratamentul cu Progestal l-a primit pentru că ea a spus că nu doreşte să accepte diagnosticul şi că vrea să menţină sarcina. Medicamentul nu influenţa cu nimic starea pacientei”, subliniază medicul ginecolog Costică Pânzaru, managerul Spitalului Municipal din Paşcani.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si