Close sidebar
Close sidebar

O femeie de 40 de ani s-a stins din viață după ce a căzut dintr-o autoutilitară

O femeie de 40 de ani din comuna Rodna și-a pierdut viața după ce a căzut dintr-o remorcă, rămânând inconștientă.

Stefania Pavel,

O femeie de 40 de ani din comuna Rodna a murit după ce a căzut dintr-o remorcă, rămânând inconștientă.

[Sursa foto: SMURD - Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O femeie  de 40 de ani din comuna Rodna, județul Bistrița-Năsăud a murit, sâmbătă după-masă, după ce s-ar fi dezechilibat și a căzut dintr-o remorcă. Victima a rămas inconștientă și deși echipajele de prim ajutor SMURD și SAJ au resuscitat-o femeia nu a mai putut fi salvată. De asemenea, la fața locului a fost chemai și un elicopter SMURD.

”Femeia se deplasa în calitate de pasager al autoutilitarei”

La volanul microbuzului se afla o şoferiţă de 22 de ani.

[Sursa foto: SMURD- Facebook]

"Astăzi (sâmbătă- n.r.), poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Sângeorz-Băi au fost sesizaţi despre producerea unui eveniment rutier pe un drum comunal în Rodna.

La locul evenimentului, poliţiştii au identificat o autoutilitară condusă de o tânără de 22 de ani, din Rodna. Din primele verificări, o femeie de 40 de ani, din aceeaşi localitate, care se deplasa în calitate de pasager al autoutilitarei, s-a dezechilibrat şi a căzut din vehicul. În urma accidentului, femeia de 40 de ani a decedat", a informat IPJ.

Citește și: Accident grav în Vaslui. O persoană și-a pierdut viața și alte cinci au fost rănite

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Fata victimei a avut nevoie de îngrijiri medicale după șocul produs de accident.

Șoferița nu consumase alcool

”Fiica victimei a făcut atac de panică. A fost transportată la Centrul de Primiri Urgențe Năsăud pentru investigații medicale suplimentare ”, au declarat reprezentanții ISU BN.

Citește și: Un pompier rănit în urma exploziilor de la Crevedia, regretă că nu și-a putut salva colegul: ”Voiam de fapt la Bruxelles, pentru colegul meu, să mă vadă, contează mult”

Cercetările sunt continuate de către polițiștii rutieri în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au mai transmis reprezentanții IPJ BN.

Citește și: Un motociclist franco-turc a intrat în moarte cerebrală după o urmărire cu mașina poliției și o coliziune lângă Paris

Cercetările sunt continuate de către polițiștii rutieri în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI