Jane Ellis a aprins 17 lumnari si a organizat o cina romantica pentru iubitul ei imaginar Ian, dar, din nefericire, focul de la lumari a starnit un incendiu in care femeia si-a pierdut viata.

Vecinii s-au grabit sa stinga incendiul, dar nu au mai putut sa faca nimic, la fel si medicii care doar au constat decesul provocat de inhalarea de fum si de arsurile grave de pe suprafata corpului.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

O prietena de-a femeii, Susan Arnett, le-a explicat judecatorilor ca o cunostea pe Jane de 20 de ani si ea considera ca femeia suferea de probleme mentale. Ea a spus ca nu a vazut-o niciodata cu vreun barbat, dar auzea extrem de des despre un tip pe nume Ian.

Politia a declansat o ancheta in acest caz si spera sa afle cu exactitate ce s-a petrecut in apartamentul in care Jane si-a pierdut viata.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si