Close sidebar
Close sidebar

O femeie din Botosani a fost grav ranita dupa ce hainele aflate la uscat pe soba au luat foc

O femeie in varsta de 67 de ani din judetul Botosani a fost grav ranita sambata seara in urma unui incendiu izbucnit in locuinta sa. Ea a incercat sa stinga hainele puse pe soba, care luasera foc si a suferit arsuri pe un sfert din suprafata corpului, fiind transportata la spital.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Botosani, echipele de interventie au fost solicitate sa se deplaseze sambata seara in orasul Flamanzi, dupa ce o femeie in varsta de 67 de ani a fost ranita intr-un incendiu. Ea a povestit ca a pus la uscat pe soba incinsa niste haine, iar la un moment dat acestea s-au aprins. Femeia a incercat sa stinga flacarile, dar a suferit arsuri de gradul II si III pe 25 la suta din suprafata corpului. Focul a fost stins de vecini pana la sosirea pompierilor.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Victima a fost preluata de un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta pentru a fi transportata la spital, iar in intampinarea acesteia s-a indreptat apoi si echipajul de terapie mobila SMURD.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI