Close sidebar
Close sidebar

O femeie din Brasov a fost prinsa beata la volan! Avea o alcoolemie de peste 2 la mie si nici macar nu detinea permis de conducere!

Intamplare demna de cartea recordurilor la Zarnesti! O femeie in varsta de 30 de ani a fost oprita de politisti si pusa sa sufle in aparatul etilotest! Nici macar nu se putea tine pe picioare!

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Politistii s-au crucit cand au vazut in ce stare era femeia, iar dupa ce au pus-o sa sufle in "fiola" au constatat cu stupoare ca aparatul inregistrase o alcoolemie de peste 2 la mie! Pe langa starea in care se afla, soferita nici macar nu detinea permis de conducere! Politistii n-au avut alta solutie decat sa o trimita de urgenta in arestul IPJ Brasov.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

 "Aceasta a fost depistata, in jurul orei 04.00, in timp ce conducea un autoturism pe strada Pompiliu Dan, din orasul Zarnesti, sub influenta bauturilor alcoolice si fara sa posede permis de conducere. Conform raportului de analiza toxicologica, alcoolemia acesteia a fost de  2,1 mg/l alcool pur in sange", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Brasov, Gabriela Dinu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI