O femeie din Gura Humorului s-a aruncat de la etajul 2 al blocului în care locuia după un conflict pe care îl avusese cu soțul ei.

Poliția din Gura Humorului a fost sesizată prin apel la 112, joi de dimineață, despre faptul că o femeie s-a aruncat de la etajul al doilea al blocului în care locuia. 

Citește și: O româncă și fiul ei au plecat în Italia să muncească, iar acum sunt de negăsit. Familia cere ajutorul poliției pentru a-i găsi

Femeia a recurs la gestul extrem, după ce soțul ei a întârziat acasă

Femeia s-ar fi aruncat de la etajul 2 al blocului după ce soțul ei ar fi întârziat să apară acasă. Cei doi s-ar fi luat la ceartă în apartament, iar în acel moment femeia a decis să se arunce în gol de la geamul dormitorului.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Situație dramatică într-o casă de români din Germania! O femeie a fost înjunghiată de iubit după ce a venit acasă cu fostul partener

Bărbatul a fost la un pas de a evita incidentul halucinant. El a auzit-o pe soția lui cum deschidea fereastra dormitorului și s-a grăbit să ajungă în încăpere. Femeia era deja agățată pe pervaz și decisă să sară.

Acesta a prins-o de mână, însă nu a reușit să o țină, astfel încât femeia a căzut pe solul acoperit cu iarbă abundentă din fața geamului. Din fericire, aceasta a suferit doar leziuni minore. 

Citește și: Papa Francisc, aflat într-o situație mai puțin plăcută: „Am certat o femeie care mi-a cerut să-i binecuvântez câinele”

Un echipaj al ambulanței a ajuns la fața locului și i-au acordat primele îngrijiri medicale femeii.

Ea a fost transportată la Spitalul orășenesc Gura Humorului. Apoi, ea a fost transferată la Spitalul Județean Suceava pentru mai multe investigații.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si