Close sidebar
Close sidebar

O femeie din Iasi, filmata in timp ce era prabusita in sant cu baietelul ei langa ea: “Du-o acasa ca moarea aici cu tot cu copil”

Imagini scandaloase surprinse intr-un sat din Iasi! O femeie a fost filmata in timp ce zacea intr-un sant, in care cazuse cu baietelul ei. Norocul copilului a fost ca mai multi vecini i-au gasit pe el si pe mama lui, la timp!

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Femeia parea ca se simte rau. Iar copilasul era intins pe jos, langa ea! Imbracata cu o pereche de blugi, un hanorac si o pereche de cizme, femeia plecase de acasa cu copilasul ei de doi anisori. Nimeni nu stie unde s-a dus tanara si cum a reusit sa se imbete in acest hal. Ea a fost gasita de sateni, zacand pe asfaltul rece cu copilasul ei. Imaginile au fost facute publice in cadrul unei emisiuni televizate.

„Ia si du-o acasa ca moarea aici cu tot cu copil. Ia-o! Era sa dea masina peste ea!”, i-a spus o vecina unul satean.

Citeste si: Cum a fost ucisă, de fapt, Ana Maria, soția lui Gabriel de la „Puterea dragostei”! Detalii sfâșietoare- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Încercând să-și facă singur de mâncare, un bărbat s-a înjunghiat din greșeală și a murit- antena3.ro

Autoritatile vor lua amsuri in acest caz.

„S-a deplasat asistentul social cu un politist la casa lor. (…) Daca lucrurile stau asa de rau dupa cum am inceput noi sa banuim, s-ar putea sa fie decazuti din drepturile de parinti. Nu stim nici noi cat a stat copilul acolo. Dimineata, cand s-a deplasat asistentul social, nu prea au reusit sa stea de vorba, pentru ca se afla in stare de ebrietate avansata”, Catalin Martinus, primarul din Dobrovat.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI