Incidentul s-a petrecut in Falcon Heights, Minneapolis. Lavish Reynolds, femeia care realizeaza inregistrarea, si iubitul ei, Philando Castile in varsta de 32 de ani, au fost opriti de catre un politist pentru ca aveau un stop pe spate spart.

In momentul in care soferului i s-a cerut sa se legitimeze, acesta a incercat sa duca mana la torpedou sa ia actele, dar in momentul respectiv a fost impuscat de patru ori de catre politist.

Chiar in acele momente, femeia filma tot si in clip se vede cum politistul inca sta cu pistolul indreptat spre victima.

Din pacate pentru tanarul de 32 de ani nu s-a mai putut face nimic, acesta decedand la scurte clipe dupa ce a fost impuscat. El lucra ca si supervizor la cantina unei scoli din St Paul.

Politistul care l-a impuscat pe Castile a fost suspendat din functie si acum se asteapta o judecata in acest sens.

Sute de protestatari s-au strans aseara, in jur de 3 dimineata la vila guvernatorului Mark Dayton din Saint Paul si au vrut sa il trezeasca pentru a sta de vorba cu ei.

Acest tip de incident cu politisti americani care impusca cetateni de culoare nu este singular, iar in Statele Unite exista o intreaga aversiune asupra acestor fapte ale oamenilor legii, noteaza cei de la dailymail.co.uk

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si