Close sidebar
Close sidebar

O femeie din Timis, batuta si terorizata de finul inarmat.

Intamplare de groaza in judetul Timis, unde o femeie s-a trezit cu finul inarmat in casa! Victima sustine ca a fost batuta si amenintata cu moartea, insa nici macar fotografiile puse la dosar nu i-ar fi induplecat pe judecatori. Asa se face ca individul e inca liber, spune femeia care se teme sa nu fie atacata din nou. Va avertizam ca urmeaza imagini si informatii care va pot afecta emotional.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Iar dupa toate cele spuse de victima, individul e inca liber, sustine, plina de teama, femeia! Desi are fotografii si certificat medico legal, povestea de groaza pe care ar fi trait-o n-ar fi fost suficient de traumatizanta pentru judecatori.

"Plang in contiuu, nu pot sa stau pe picioare ma simt ametita doua zile nu am putut manca nimic pentru ca mi-era limba foarte umflata. Am facut perfuzii doua zile, ca sa mi pot reveni am fost la psiholog".

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Cel despre care sustine ca a indreptat pistolul spre ea este finul ei. Ruptura ar fi inceput cand sotia lui ar fi decis sa se desparta, iar victima s-ar fi dus sa o ajute sa se mute.

"A picat intr-o depresie care i-a luat mintile. Are o privire ca turbarta. O privire de om care are probleme.
De unde sa aiba pistol, doamna? Nu pot sa mi dau seama".


Despartirea l-ar fi transformat intr-un monstru pe barbatul care pana atunci nu fusese niciodata agresiv. Ieri, a dat bzuna peste cea pe care a considerat-o partasa, cu gandul sa se razbune!

Suspectul va fi supus unei expretize psihiatrice ca sa se afle daca avea discernamant.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI