Close sidebar
Close sidebar

O femeie în vârstă de 70 de ani a fost sfâșiată mortal de un câine, în Anglia

Ofițerii de poliție din Warwickshire au fost chemați pe o stradă din Bedworth după ce femeia a fost atacată mortal de un câine.

Stefania Pavel,

Ofițerii de poliție din Warwickshire au fost chemați pe o stradă din Bedworth după ce femeia a fost atacată mortal de un câine.

[Sursa foto: Colaj Mirror & Pixabay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Două persoane au fost arestate după ce o femeie în vârstă de 70 de ani a fost ucisă de un câine pe o stradă rezidențială din Bedworth, Warwickshire, ieri, 2 iunie.

Câinele a fost confiscat

Victima a fost declarată moartă în mod tragic în urma atacului. Ofițerii au arestat un bărbat de 52 de ani și o femeie de 49 de ani, suspectați de deținerea unui câine de rasă interzisă și periculos de scăpat de sub control.

Citește și: Trei adolescenți au mâncat o lebădă și i-au furat puii. Aceștia au crezut că este o rață mai mare

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Poliția din Warwickshire a declarat că și câinele a fost confiscat la locul faptei vineri și că nu există un risc continuu pentru comunitate. Femeia în vârstă de 49 de ani a fost, de asemenea, rănită în timpul atacului și se află în prezent la spital, fiind tratată pentru rănile provocate de atacul câinelui, despre care poliția a spus că nu au fost considerate ca punându-i viața sub pericol.

Victima a fost declarată moartă în mod tragic în urma atacului.

[Sursa foto: Mirror]


Bărbatul în vârstă de 52 de ani arestat a fost eliberat pe cauțiune de către poliție în timp ce cercetările continuă, se arată într-o declarație a forțelor de ordine de sâmbătă. Supraveghetorul Sutherland Lane a declarat: "Acesta a fost un incident tragic izolat, iar o anchetă completă este acum în curs de desfășurare pentru a stabili circumstanțele în care a avut loc.

"Din fericire, atacurile de câini de această natură sunt extrem de rare, dar recunosc că acest lucru va fi profund supărător pentru comunitatea locală. Publicul se poate aștepta să vadă o prezență sporită a poliției în zonă și în jurul acesteia în timp ce ne desfășurăm anchetele. Vă rugăm să veniți și să vorbiți cu unul dintre ofițerii noștri dacă aveți informații care ar putea ajuta la ancheta noastră", au mai declarat forțele de ordine.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI