Close sidebar
Close sidebar

O femeie infectată cu noul coronavirus a fost operată de tumoră cerebrală la spitalul de Neurochirurgie din Iaşi

O femeie infectată cu noul coronavirus a fost operată de tumoră cerebrală la spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, medicii susţinând că intervenţia chirurgicală a fost una aparte, dar că s-a finalizat cu succes.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Femeia este originară din judeţul Suceava şi a fost internată la spitalul de Neurochirurgie din Iaşi în urmă cu zece zile.

Citeste si: Coronavirus România. Alte 306 persoane au fost confirmate cu COVID-19

Ea a fost diagnosticată  cu tumoră cerebrală, iar în urma testelor făcute la spitalul ieşean a fost confirmată şi cu noul coronavirus.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Un celebru jurnalist a fost depistat cu coronavirus. „Sunt, într-adevăr, foarte norocos”

“Intervenţia chirurgicală nu a putut fi evitată, starea de sănătate a pacientei fiind precară încă de la prima zi de spitalizare. A fost o operaţie unică pentru întreaga echipă.

A fost o intervenţie chirurgicală aparte, am putea spune chiar sub presiune şi asta datorită faptului că am fost nevoiţi să purtăm combinezoane şi echipamente de protecţie speciale, în contextul infecţiei cu virusul COVID-19. În sala de operaţie au participat şapte cadre medicale, toate procedurile de pregătire şi intervenţie fiind respectate cu stricteţe. A fost o intervenţie cu succes, emoţionantă pentru întreaga echipă”, a declarat medicul Lucian Eva, managerul Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi.

Citeste si: Un barbat cu un pistol in mana a intrat in altarul unei biserici din Tulcea. Individul era deranjat de slujba

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI