Povestea unei femei din Etiopia a uimit o lume întreagă. Muluwork Ambraw, o tânără în vârstă de 26 de ani susține că nu a mâncat și nu a băut nimic, nici măcar apă, de mai mult de 16 ani. Aceasta spune că a început să aibă din ce în ce mai puțină poftă de mâncare încă de la vârsta de 10 ani, atunci când apetitul ei a dispărut din senin.

Chiar dacă spune că nu a mai consumat mâncare sau lichide încă din copilărie, femeia duce o viață normală și face o mulțime de activități solicitante.

mancare, caz inedit, lipsa de hrana, etiopia

Femeia spune că nu a mâncat de mai mult de 16 ani. 

[Sursa foto: Unsplash]

Citește și: VIDEO-Trendul mâncărurilor uriașe, printre preferințele românilor. Cum arată aceste variante

Tânăra din Etiopia a dezvăluit care a fost ultima sa masă

Chiar dacă pentru foarte multe persoane este dificil să funcționeze chiar dacă nu mănâncă și doar pentru câteva ore sau o zi, tânăra din Etiopia susține că nu a pus hrană în gură de peste 16 ani. Chiar dacă ea nu mănâncă, femeia gătește zilnic pentru întreaga sa familie.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

După ce povestea sa a devenit cunoscută la nivel internațional, medicii dintr-un spital din Addis Ababa au observat că în intestinul ei nu se vedeau urme ale consumului de mâncare. Cu toate acestea, testele medicale care au fost efectuate pe femeie nu au putut să determine cu exactitate dacă spusele sale sunt adevărate și aceasta chiar nu a consumat nici măcar apă în ultimii 16 ani.

Chiar dacă a trecut foarte mult timp de la ultima masă pe care spune că a luat-o, Muluwork își amintește și acum ce a mâncat atunci când avea doar 10 ani. Este vorba despre o tocăniță de linte roșie cu injera, un preparat tradițional etiopian, notează Oddity Central.

Femeia spune că pofta de mâncare i-a dispărut cu desăvârșire după acel moment și nu i-ar mai fi revenit nici până în prezent.

Citește și: VIDEO- Delicii asiatice. Cafea și bere cu ou sau cafea cu sare, printre rețetele inedite

mancare, caz inedit, lipsa de hrana, etiopia

Medicii nu pot să își dea seama dacă femeia nu a mâncat cu adevărat timp de 16 ani. 

[Sursa foto: Unsplash]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si