Close sidebar
Close sidebar

O fetita de 2 ani din Vaslui a murit dupa ce a baut otrava de purici. "Copilul a crezut ca e suc"

O mare tragedie s-a produs in Valeni, judetul Vaslui, cand o fetita de 2 ani a baut Neostomosan, o otrava pentru purici, pe care bunica ei o lasase la indemana copilei fara sa isi dea seama ce se va intampla.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tragedia s-a intamplat luni seara, cand fetita nesupravegheata a gasit fiola cu substanta extrem de toxica si a baut cateva guri din ea. La aproximativ jumatate de ora de cand a baut din otrava, mama fetitei a sunat la salvare, cand copila era aproape in coma. Femeia, disperata, nu a mai avut rabdare sa astepte abmulanta, asa ca aluat fetita in brate si a fugit in intampinarea medicilor, ca sa economiseasca timp. Copila a fost transportata de urgenta la Spitalul Judetean Vaslui si a fost stabilizata, insa doar pentru putin timp, pentru ca a intrat in stop cardio-respirator imediat cum a fost urcata in ambulanta ca sa fie dusa la spitalul “Sfanta Maria” din Iasi.

Doua ore au incercat medicii sa o resusciteze pe micuta, insa totul a fost in zadar. “Am lasat fiola de Neostomosan pe frigider, apoi m-am dus in alta camera.

Dupa o perioada scurta de timp, soacra mea a luat fiola aia si a pus-o pe masina de spalat, de unde fetita a reusit sa o ia. La inceput am crezut ca are probleme de constipatie, pentru ca a mai avut”, a declarat mama fetitei pentru presa locala.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Medicul Gabi Olaru, care a fost de garda in seara tragediei, a declarat ca starea de sanatate a copilului era foarte grava cand a ajuns la spital. “Fetita era in stare foarte foarte gravã. Am inteles cã a baut substanta respectiva in jur de ora 17.00,

iar la spital a ajuns la ora 18.00, in stare comatoasa. Intr-o ora, toxicul acela si-a facut efectul. Aceste substante organofosforice sunt dulci si acidulate, probabil copilul a crezut ca e suc. Am intubat-o, i-am facut spalaturi, i-am administrat antibiotic, dar, din pacate, nu s-a trezit”, a spus declarat medicul.

sursa: observator.tv

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI