Close sidebar
Close sidebar

O fetiţă de 6 ani din România a cucerit întreaga lume cu frumuseţea, naturaleţea, dar şi dezinvoltura ei. Sara Buzdun a luat locul I, la concursul "Little Miss World".

Sara Buzdun are doar 6 ani si foarte multe realizari. De la ultimul concurs, organizat la nivel mondial, Sara s-a intorc cu o cutie plina cu premii, printre care si locul fruntas. ##VIDEO28464##


DISTRIBUIE
acest articol

Pe langa naturalete, simplitate si dezinvoltura, pe Sara o recomanda si talentul. Micuta plina de viata danseaza mai ceva ca profesionistii si nu se teme deloc de camera de filmat.



ANDRA GOGAN- coregraf": Este o fetita foarte talentata si foarte energica si zambareata si can dam asa copii talentati in trupa imi este foarte usor sa lucrez cu ei."  

Catalina, mama Sarei, a fost cea care a suportat totul pentru visul fiicei ei. De la costurile ridicate pentru participare, pana la implicarea fizica si sprijinul moral  in activitatiile pe care le-a avut fiica ei.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro



CATALINA BUZDUN:E minunat, desigur. Ne simtitm extraordinar dupa aceasta Aventura."

Inca din timpul concursului Sara a primit o multime de oportunitati care mai de care mai tentante pentru noi trofee si coroane.

SARA BUZDUN: Am purtat o rochie florala care era plina de flori aici si aici avea o curea foarte frumoasa, mi-a placut foarte mult.
Aici era cu flori. Frumusete inseamna sampon pe par, inseamna sa fii frumoasa sa fii gratioasa, sa ia o rochie frumoasa sa te dai cu sampon pe par."

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI