Close sidebar
Close sidebar

O fetita de doar trei ani a fost ucisa cu bestialitate in judetul Bacau. Trupul ei a fost ascuns intr-un geamantan

Crima in judetul Bacau, unde un barbat este acuzat ca si-a ucis nepoata, o copila de doar trei ani. Beat fiind, dupa cum el insusi a recunoscut, omul a omorat-o in bataie pe fetita, sub privirile ingrozite ale celor trei minori ai sai.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cuprins de remuscari, individul, in varsta de 40 de ani, a mers la Politie si a recunoscut totul. Anchetatorii au gasit cadavrul micutei, ascuns intr-un geamantan, noteaza Desteptarea.ro.

Fapta infioratoare a avut loc in comuna Parincea, situata la aproape 40 de kilometri de Bacau. Pe langa cei trei copii ai lor, barbatul si sotia sa aveau grija si de o nepoata. Marti seara, omul a ramas singur in casa, cu cei patru copii, dupa ce sotia a plecat sa munceasca in sat.
Crima in judetul Bacau, sub privirile a trei copii minori
La un moment dat, individul s-a napustit asupra fetitei de trei ani, pe care a lovit-o cu salbaticie pana cand a lasat-o fara suflare. Mai apoi, barbatul a ascuns trupul intr-un geamantan. intreaga scena s-a petrecut sub ochii celor trei copii ai barbatului, cu varste cuprinse intre 3 si 7 ani.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Miercuri dimineata, omul s-a predat la Politie, unde a recunoscut ca si-a omorat nepoata. A fost incatusat, iar agentii au facut perchezitii la el acasa, unde au descoperit cadavrul copilei.

Fetita de doar trei ani locuia in casa barbatului pentru ca parintii ei sunt plecati in strainatate.

Din spusele vecinilor, omul obisnuia s-o loveasca pe micuta destul de des.

Cei trei copii, care au asistat la scena infioratoare, au fost dusi intr-un centru de plasament. Pe numele tatal lor, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru omor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI