Close sidebar
Close sidebar

O fetita de numai 10 ani, obligata de propria mama sa cerseasca la -10 grade. Politia din Vaslui nu a vrut sa intervina

O imagine de-a dreptul cutremuratoare, ce caracterizeaza saracia in care se zbate unele persoane din Romania, dar si nepasarea multora fata de viata, a strans o serie de reactii negative pe retelele de socializare.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

O fetita de nici 10 ani sta in frig, la minus 10 grade Celsius, in fata unui magazin din Vaslui si cerseste. Nu e de capul ei acolo, ci trimisa chiar de propria mama, care, cine stie pe unde se adapostea de capriciile vremii. "Asa ceva este inacceptabil. Sa pui un copil sa cerseasca, la minus 10 grade Celsius, sa stea cu fundul pe beton. Poza este facuta  in fata unui magazin de pe strada Traian, din Vaslui. Fetita mi-a spus ca a fost pusa de mama ei pe care o cheama Lili. Micuta era inghetata bocna", a scris internautul in dreptul postarii induiosatoare.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Mai mult de atat, omul a alertat autoritatile, dar spune ca nimeni nu a venit sa se intereseze de acest caz, nici Politia, dar nici cei dela Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Vaslui.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI