Close sidebar
Close sidebar

O fetita si-a vazut mama murind. Femeia a fost omorata in bataie. Ce s-a intamplat cu ea mai departe e halucinant

O copila, in varsta de 9 ani, a vazut cum cea care i-a dat viata este omorata in bataie si apoi a stat mai multe ore in aceeasi incapere cu trupul inert al mamei sale. Extrem de speriata, a fugit la vecini ca sa anunte ca tatal ei a comis o crima.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Localnicii din tiganasi, judetul Iasi au anuntat Politia dupa ce fetita le-a povestit despre clipele infioratoare pe care le-a trait in noaptea de sambata spre duminica, scrie Buna Ziua Iasi.

Echipa de criminalisti, sosita la fata locului, a gasit-o pe mama fetitei, fara suflare. Anchetatorii spun ca pe trupul femeii au fost gasite urme de violenta.
Principalul suspect in acest caz este sotul femeii. in stare de soc, fetita de 9 ani a spus ca tatal ei i-ar fi omorat in bataie mama. Vecinii spun ca nu se asteptau ca o asemenea grozavie sa se intample in localitatea lor. Nu inteleg ce l-ar fi determinat pe barbat sa recurga la un gest atat de crunt, scrie BZI.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O polițistă este cercetată pentru că avea o relație cu un traficant de droguri și o aventură cu șeful ei căsătorit, în același timp- antena3.ro

Fetita, in varsta de noua ani, care a asistat la crima, a ajuns intr-un centru de plasament in regim de urgenta. Bunica ei nu a vrut sa aiba grija de ea.

„Fata a fost luata de stat.

Nu mai sta la mine. Eu sunt batrana, e mai bine asa. Acum o sa vedem ce va fi, eu nu am ce sa fac”, a mentionat bunica fetei.
Politistii spun ca au deschis un dosar penal in acest caz. Barbatul suspectat de omor a fost prins de oamenii legii. intre timp, anchetatorii asteapta rezultatele necropsiei realizate de Institutul de Medicina Legala Iasi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI