Close sidebar
Close sidebar

O gradinita din Maramures s-a facut scrum in urma unui incendiu devastator! Cladirea fusese inaugurata in urma cu cateva luni!

O gradinita a ars din temelii intr-o localitate din nordul tarii. Primii care s-au luptat cu flacarile au fost chiar localnicii, insa toate eforturile au fost.. in zadar. Cladirea abia construita la inceputul anului s-a facut scrum.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Noua gradinita din comuna Surdesti s-a facut scrum chiar in fata localnicilor. Focul s-au extins in numai cateva secunde la intreg acoperisul., iar cladirea a fost cuprinsa de flacari uriase.

Alarma a dat-o o femeie ce locuieste la numai cativa metri de gradinita. Cand a vazut ca din acoperis iese fum a sunat imediat la 112. Pana sa ajunga pompierii oamenii au incercat sa stinga focul cu galeti cu apa. In zadar insa.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Cladirea abia fusese data in functiune la inceputul anului.Gradinita fost constuita din temelii din fonduri eruropene insa cum au venit banii asa s-au si dus, totul este acum distrus.

Pompierii au inceput cercetarile pentru a stabili cauza incendiului.

Nu exclud sa fie voba de un scurt-circuit insa iau in calcul si varianta unei tigari aruncate in apropierea cladirii si care ar fi aprins vegetatia din zona iar de acolo sa fi pornit dezastrul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI