Update, ora 08:45: Din păcate, grefiera a murit în spital. Medicii nu au mai putut face nimic pentru Ana J.

Informații de ultimă oră. O femeie din Iași, grefieră de la Parchetul Curții de Apel Iași, s-a aruncat astăzi de la etajul al doilea al clădirii. Femeia a și lăsat un bilet de adio!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

În aceste momente, se află sub îngrijirea medicilor. Doctorii sunt rezervați în ceea ce privește starea de sănătate a femeii. Totul s-a întâmplat în această dimineață, în jurul orei 07.30, conform BZI.

Femeia are 50 de ani și a fost preluată de medicii de pe ambulanță și dusă la UPU. Grefiera este inconștientă. Din informațiile oferite, ar fi avut probleme la locul de muncă.

"La faţa locului a fost trimis echipajul TIM. Victima a fost preluată şi este în curs de resuscitare în Unitatea de Primire a Urgenţelor, din cadrul Spitalului Sfântul Spiridon, din Iaşi", a declarat, vineri dimineaţă, prof.univ.dr.

Diana Cimpoeşu, coordonatoarea UPU-SMURD Iaşi.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si