Close sidebar
Close sidebar

O invatatoare din Vaslui isi agreseaza elevii, dar politia musamalizeaza cazul. "Mucles, altfel o patesti. Două palme acolo nu-s mare lucru" Nu o sa iti vina sa crezi cine este sotul femeii

O invatatoare de la scoala Primara din Toporasti, Vaslui, este cercetata intr-un dosar penal pentru purtare abuziva, dupa ce mai multi parinţi s-au plans de comportamentul femeii. Mai exact, cadrul didactic este acuzat ca-si bate elevii.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cadrul didactic este acuzat ca-si bate elevii, iar pe unul dintre ei a ajuns sa-l terorizeze de-a dreptul. “Asta iarna, cand erau gerurile alea cumplite, l-a dezbracat, l-a scos afara si l-a pus sa stea cu mainile ridicate. in timpul orelor, pe el il scoate din clasa si-l pune sa stea pe hol, iar in pauze, cand toti copii ies sa se recreeze, pe el il cheama in clasa si-l aseaza in ultima banca. Acum doua saptamani, baiatul a venit cu fata umflata acasa.

Mi-a spus ca l-a batut doamna invatatoare. Am sunat la 112 sa anunt Politia. Cei care au venit sa faca cercetari n-au fost politistii de la Pungesti, asa cum era normal, pentru ca Toporastiul apartine de Pungesti, ci agentii de politie de la Ivanesti, acolo unde sotul invatatoarei este viceprimar.

Se pune presiune sa nu mergem mai departe cu plangerile, pentru ca altfel voi fi batut. Am fost amenintat ca-mi vor rupe picioarele daca nu ma voi linisti”,  a declarat Popescu Irinel, cel in grija caruia se afla baiatul.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

De partea cealalta, invatatoarea acuzata spune ca totul este o inscenare pusa la cale de o persoana care este invidioasa pe ea. “Niciodata n-am lovit si nici nu voi lovi un copil. E dubios ca scandalul a aparut a doua zi dupa ce eu am anuntat ca voi avea inspectie de grad.

Probabil cineva vrea sa-mi faca rau, altfel nu-mi explic” a spus invatatoarea Mihaela Stroi.

Citeste mai mult pe vremeanoua.ro 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI