Cornelia Ionescu, jurnalista WOWbiz.ro, s-a aflat pe peronul de la Dristor 1 la scurt timp dupa momentul crimei.

 

"Aseara in jurul prei 20.30 ma intorceam de la serviciu. De regula, seara, iau un taxi, dar atunci am vrut sa evit traficul si am luat  metroul. Am ajuns la Dristor pentru a lua metroul de Anghel Saligny. Erau multi oameni acolo, vorbeau despre cum o tanara ar fi vrut sa isi ia viata.

Erau si persoane care plangeau.
 

Cand vine cineva si te imbranceste este dificil sa reactionezi.
 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Dintr-odata am vazut pe peron cadavrul, intr-o folie de aluminiu. Era ca un sac plin de oase, este ciudat. Totusi, am avut puterea sa scot telefonul si sa inregistrez acele imagini. Nu am avut puterea sa vorbesc, imi era groaznic sa ma uit. Am tinut cat am putut telefonul, daca observati imi tremura putin mana.
 

Totul s-a observat mai bine pe camerele de supraveghere.",

a povestit la WOWbiz.

 

"Impactul emotional este foarte puternic. Eu nu cred ca oamenii care erau acolo ar fi observat. La o astfel de scena ramai impietrit. Nu aveau nicio reactie. Totul s-a intamplat foarte rapid.
 

Probabil ca traumele ei, viata ei, tot ceea ce i s-a intamplat, au dus-o spre aceasta forma de a-si manifesta ura spre o alta femeie.


Un om bolnav nu are o anumite logica. Traumele care se manifesta diferit de la o persoana la alta."
, este parerea unui specialist psiholog. 

Sursa: wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si