Potrivit unui comunicat de presă al Departamentului de Poliție din Phoenix, Desiree Rivas, în vârstă de 17 ani, a fost ucisă cu mai multe focuri de armă duminică, 14 mai, în timp ce pleca de la o petrecere într-un cartier local.

Citește și: Un tânăr de 17 ani a fost amenințat cu cuțitul, în Huși. Totul ar fi pornit de la o fată

Imediat după miezul nopții, poliția a sosit la fața locului după ce au fost raportate mai multe focuri de armă trase în cartier.

Desiree Rivas, deplânsă de colegele ei

Desiree Rivas, deplânsă de colegele ei

[Sursa foto: Instagram]

Majoreta de 17 ani, ucisă la plecarea de la petrecere

Din nefericire, echipajele medicale au declarat decesul elevei de la liceul Cesar Chavez, potrivit Fox News.

„Cu cea mai mare tristețe, anunțăm pierderea tragică a uimitoarei noastre prietene, sportive și studente Desiree”, a spus echipa de majorete într-o postare pe Instagram.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Inimile noastre sunt rupte într-un milion de bucăți.

Mâine vor veni în campus consilieri suplimentari pentru a ne ajuta pe toți să trecem prin această pierdere uriașă. Fie ca Dessy să se odihnească în pace și să fie înconjurată de iubire și lumină. Te iubim, Desiree", au mai scris colegele de echipă ale fetei

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cesar Chavez HS Spiritline 🎀 (@cchs_spiritline)

Mai mulți adolescenți au tras unii în alții

Vecinii au declarat pentru un post TV local că împușcăturile au fost atât de puternice încât păreau venite din curțile lor. Ei au spus că au observat mai mulți adolescenți care alergau.

"Am auzit cinci, poate șase împușcături, două arme diferite. A sunat destul de aproape", a spus un martor la postul local. „Nu am reușit să dorm toată noaptea, se auzea elicopterul sus, mergând aproximativ cinci ore și ceva.”

„I-am văzut pe acești băieți – arătau ca niște adolescenți – alergând de peste drum de acolo. De la o casă la alta”, a spus o femeie din vecinătate.

„A avut prieteni care au rămas în urmă și au ajutat-o până a venit salvarea”, a spus un vecin pentru CBS 5 după ce a văzut-o pe Rivas căzând secerată în urma focurilor de armă. 

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Oamenii din cartier s-au strâns în serile următoare pentru a protesta împotriva actelor de violență cu arme de foc din ultima perioadă. 

„Desiree a murit după ce a fost victima unui act de violență fără sens în weekendul trecut. Își iubea colegii și era un membru plin de compasiune și grijuliu al comunității noastre studențești. În acest moment, împărtășim dragostea, sprijinul și simpatia noastră cu familia și prietenii lui Desiree”, au transmis oficialii liceului unde studia Desiree.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si