Close sidebar
Close sidebar

O mamă a murit înjunghiată de fiul său, care abia se întorsese din Germania pentru sărbătorile de Crăciun

Incident grav, marți seară, pe strada Iris din Timișoara. O femeie de 74 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost înjunghiată de fiul său.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Incidentul s-a petrecut marți seară pe strada Iris din Timișoara. Femeia de 74 de ani a fost înjunghiată de fiul ei în vârstă de 51 de ani și a ajuns în stare gravă la spital.

Citeste si: Un român a ucis o fetiţă de 10 ani şi pe fratele ei, în Ecuador. Părinţii copiilor îl angajaseră zidar

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Alarma a fost dată de fiica agresorului, nepoata victimei, în vârstă de 15 ani, care se pare că era în apartament în momentul incidentului. Bărbatul a fost prins de polițiști.

Citeste si: Două femei au fost găsite moarte în locuința unui bărbat din Dolj

UPDATE: Femeia de 74 de ani a decedat la spital. Criminaliștii și polițiștii de la omoruri sunt la fața locului și fac cercetări. Fiul femeii este în custodia poliției și este și el la fața locului.

Sursa: tion.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI