Close sidebar
Close sidebar

O mama din Arges este disperata. I-a murit bebelusul dupa nastere. "Avea piciorul putrezit. S-a infectat din spital si n-au facut nimic pentru el!"

O femeie din Arges face acuzatii grave si spune ca bebelusul pe care l-a nascut a murit imediat dupa nastere din cauza unei bacterii pe care acesta ar fi contactat-o din spital. Femeia marturiseste ca o rana a copilului era dezinfectata cu apa si ca salonul in care statea era mizerabil.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Calvarul Madalinei Badea Ciupitu a inceput in martie, atunci cand a adus pe lume un baietel la Spitalul Judetean Arges, dar micutul a murit la trei zile de la nastere.

"L-am nascut perfect sanatos. Am avut sarcina urmarita tot timpul. A primit nota 9 la nastere si totul decurgea normal. Am vazut ca are o zgarietura la picior si de aici i-a putrezit piciorusul. Dar nu au facut nimic. Un medic mi-a zis ca daca ii incizau cangrena imediat dupa ce a aparut, nu se mai dezvolta. Daca ii faceau antibiotic, scapa. E o bacterie luata din spital. Copilul meu nu a parasit spitalul cat a trait. Nu avea de unde. Camera ATI era infecta, murdara si cu aparatura veche", a declarat femeia, noteaza cei de la Mediafax.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

In momentul de fata ea a sesizat autoritatile si urmeaz asa primeasca un raspuns. Au trecut noua luni de la tragedie, dar pana acum ancheta nu a fost finalizata. Madalina a spus ca merge pana la CEDO, numai sa i se faca dreptate. Ea mai are un copil de sase anisori. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI